vigenracing.com 

Audi_Q_front.jpg


Hvem er vi?

Vigen Racing består i utgangspunktet av to brødre fra Kråkstad i Ski kommune med en dyp og altutslettende interesse for motoriserte fremkomstmidler. Og jo fortere de går jo bedre er det! I tillegg har vi bistand fra en engasjert pappa og en del venner og bekjente. Både bil og motorsykler innbefattes i interesseområdet og i første rekke da en sterkt modifisert Audi Coupe Quattro, samt at Bjørn har en sterk hang til gamle turboladede motorsykler, fortrinnsvis Honda.
 

Vi har absolutt ikke som mål å være "værst". Vi driver på fordi vi synes dette er skikkelig moro! Vi har ingen spons og alt er betalt av oss selv. Vil kanskje nevne at Jan Halvarsson hos Halvarsson Racing nok har jobbet noen gratis timer under utviklingen av motoren!


Terje

Terje Vigen

Sjåfør og despot. Og den som, i hvertfall nesten, alltid dytter penger det gapende, pengespisende, røde monsteret! Har meget klare oppfatninger om hvordan han vil ha ting - han har bare ikke disse oppfatningene så lenge av gangen. Gir resten av teamet klare retningslinjer for hvordan han vil ha tingene hver gang han skifter mening. Mangler tidvis økonomisk bakkekontakt, noe som har brakt prosjektet dit det er i dag - hinsides enhver fornuft!
Bjørn Bjørn Vigen

Mekaniker, sjåfør, testpilot, konstruktør, webmaster, altmuligmann og bremsekloss på alt for utsvevende prosjekter. Har etter hvert bygget seg opp gode kunnskaper både teknisk og psykologisk ved at han stadig blir dratt inn som "teknisk kyndig" i forsvarstaler ovenfor, med rette, bekymrede foreldre. 
vigenracing.com © 2010